Υπηρεσίες
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes ΜΥΛΩΝΑΣ Γ. - ΝΤΡΙΜΕΡΗΣ Ε. Ο.Ε. αναλαμβάνει Γενικές Επισκευές παντός τύπου (Ηλεκτρικές, Ηλεκτρονικές, Μηχανικές).
Μερικές από αυτές: Σύστημα κινητήρα, Βελτιώσεις Κινητήρων (αύξηση ιπποδύναμης), Μπροστινό Σύστημα, Εμπρόσθιο Σύστημα, Επισκευή Σασμάν(αυτόματου), Οπίσθιου Συστήματος, Εξατμίσεις – Καταλύτες, Διαφορικό, Αναρτήσεις, Φρένα.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
Στο Ηλεκτρολογείο μας γίνεται διάγνωση με Mercedes Star Diagnosis, εγκέφαλος της Mercedes. Αναλύει όλα τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά τμήματα του αυτοκινήτου, όπως Κεντρικό Εγκέφαλο αυτοκινήτου, ESP – BAS, ηλεκτρονικούς αισθητήρες και βοηθητικά ηλεκτρονικά κυκλώματα.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes αναλαμβάνει την επισκευή και την βαφή οποιασδήποτε φθοράς έχει υποστεί το αυτοκίνητό σας (π.χ. γρατζουνιές), τοπική βαφή, ή ολική, μέσα ή έξω. Οι βαφές είναι Γερμανικές. (Γερμανικά χρώματα με πιστοποίηση από την Mercedes και εγγύηση βαφής. )

ΣΑΣΜΑΝ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes αναλαμβάνει την επισκευή αυτόματου σασμάν και επισκευή της χύτρας με εγγύηση 1 χρόνου.

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes αναλαμβάνει την μετατροπή του κινητήρα σας με την προσθήκη καυσίμων υγραερίου, για οικονομικότερη καύση 50%. Η υγραεριοκίνηση, είναι μια ασφαλής πηγή ενέργειας, που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη από το 1940.
Με την υγραεριοκίνηση δεν χάνετε το ρεζερβουάρ της βενζίνης, αλλά έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων : υγραερίου και βενζίνης. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.
Είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού οι εκπομπές ρύπων είναι μηδαμινές.
Σας βοηθάει να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία, όχι μόνο στα έξοδα της βενζίνης, αλλά και στα έξοδα του Service, αφού το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα που διαβρώνουν τα μέταλλα του αυτοκινήτου, όπως η βενζίνη.
Εξοικονομήστε και εσείς τα υπέρογκα, πλέον, ποσά της βενζίνης, επιλέγοντας την υγραεριοκίνηση. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes είναι εδώ να σας εξυπηρετήσει και στον τομέα των ανταλλακτικών. Σας παρέχει γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση Πρώτης εφαρμογής, αλλά και γκάμα μεταχειρισμένων.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes αναλαμβάνει την αναβάθμιση του κινητήρα σας (αύξηση ιπποδύναμης ).

ACCESSOIRE

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes ΜΥΛΩΝΑΣ Γ. ΝΤΡΙΜΕΡΗΣ Ε . σας παρέχει accessoires παντός τύπου για το όχημά σας, όπως: Αλλαγή τιμονιού (ξύλινα, δερμάτινα), τηλεοράσεις, TV tuner, DVD, οπτικοακουστικό σύστημα παρακολούθησης στα πίσω καθίσματα, σύστημα Parktronic, Klimatronic, Αλλαγή κονσόλας, GPS, Φιμέ Τζάμια.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Στοο Εξειδικευμένο Συνεργείο μας θα βρείτε παντός τύπου ελαστικά για οποιαδήποτε Mercedes, με εγγύηση 4 ετών.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes ΜΥΛΩΝΑΣ Γ.- ΝΤΡΙΜΕΡΗΣ Ε. Ο.Ε. αναλαμβάνει την συντήρηση του κλιματισμού με την πιο σύγχρονη και εξειδικευμένη τεχνολογία. Κάνοντας μέτρηση, αποκαθιστούμε την πληρότητα freon στο κλιματιστικό σας.